You are here:

Strandkilen Nord

Forhandlinger pågår.

Vi omdanner området til hyggelige byhuse med grønne gårdhaver

Strandkilen Nord er området bag Rådhuset, hvor der p.t. er parkeringsplads. Vi har inddelt området i tre storparceller for at åbne op for en større kreds af investorer – herunder f.eks. en gruppe af borgere, der drømmer om at etablere et bofællesskab. Her kan i alt bygges ca. 25 sammenhængende byhuse – afhængig af boligernes størrelse.

Bedre sammenhæng mellem by og havn

Vi ønsker, at husene bygges som karréer med gennemløbende stier eller små bagveje. På den måde kommer alle let fra købstad til havn – og sammenhængen mellem de forskellige kvarterer i byen bliver tydeligere.

Købstadsstemning – også på Strandvejen

Stemningen og charmen fra den gamle købstad skal overføres til det nye byggeri. Arkitekturen må derfor gerne være en nyfortolkning af købstadsbyggeriet.

Tagene skal udføres i rød tegl, som er et særligt kendetegn for Kerteminde, og murene skal udføres i overvejende varme farver. Byggeriet skal være bæredygtigt, og her skal være grønne områder for beboerne.

Husene skal vende ud mod Strandvejen. Derved kan vi omdanne Strandvejen til en spændende købstadsgade, der er lige så hyggelig at færdes i som resten af den gamle bys gader.

Ved interesse for at udvikle Strandkilen Nord kontakt venligst projektleder for havneudvikling, Lasse Søndergård, på laso@kerteminde.dk.

Strandkilen Nord

Vi omdanner området til hyggelige byhuse med grønne gårdhaver. Her kan i alt bygges ca. 25 sammenhængende byhuse – afhængig af boligernes størrelse.

Øvrige projekter

Klik på områderne og læs mere om de pågældende projekter

Detail ved havnen

Byggegrund med ekstraordinært god eksponering udbydes til detailhandel.

Erhverv ved Marinavejen

Her kan fx opføres restaurant, kontorfællesskab eller hotel. Rammerne er vide, så længe det er til erhverv.

Nordre Havnekaj

Nordre Havnekaj ligger klos op ad Marinen og er en del af havnens gamle industrigrund.