You are here:

Erhverv ved Marinavejen

Erhvervsgrunden er solgt.

Driv erhverv ved vandkanten i et nyt havnekvarter

Kerteminde havn er i gang med en markant byfornyelse. Den gamle industrihavn er i dag et trækplaster for mange, men vi vil fylde området med endnu mere liv og atmosfære. Vi vil skabe et mere mangfoldigt og moderne havnekvarter. Derfor opfører vi byhuse og grønne, rekreative områder såvel som en dagligvarebutik og forskelligt erhverv.

 

 

En af havnens bedste erhvervsgrunde i udbud

Et af de mest eftertragtede områder på Kerteminde havn er nu endelig i udbud. Grunden ligger med en unik placering på hjørnet af Marinavejen og Grønlandsgade – et stenkast fra vandet og i gåafstand til centrum.

På grunden må der bygges op til 1000 etagemeter. Bygningerne må anvendes til offentlig eller privat service. Det kunne være til maritime formål, et mindre hotel, galleri, restaurant, fitness eller noget helt sjette. Kunne man drive et lille vandkantshotel her? Eller kontorfælleskab med havudsigt? Så længe det er til erhverv, er de fleste muligheder åbne.

Kerteminde er noget for sig                           

Foruden denne perle af en byggegrund, byder Kerteminde også på kort afstand til motorvej og arbejdspladser i Odense. Omkring Kerteminde findes noget af Fyns smukkeste natur, hav og fjord. Her findes gourmet og et golfresort i verdensklasse foruden berømte museer og festivaler.

 

Det nye kvarter skal bygges i byens ånd

For de nye byggerier har vi fastsat nogle arkitektoniske rammer, så charmen fra den gamle købstad går igen på havnen. Facaderne skal derfor enten udføres i træ eller som blank eller pudset mur malet i varme farver. Tage skal opføres som saddeltage med sort pap eller rød tegl.

Unikt for denne grund er, at den kommende investor har frit lejde i forhold til, hvordan bebyggelsen skal placeres på grunden (inden for de arkitektoniske rammer). Vi har skabt fire modeller for, hvordan den kan placeres; de er til inspiration og viser blot nogle af de mange muligheder, grunden lægger op til.

 

Har du spørgsmål eller interesse for grunden, er du velkommen til at kontakte udviklingsdirektør i Kerteminde Kommune, Claus Lade på cyl@kerteminde.dk.

Inspirationsmodeller til hvordan bebyggelsen kan placeres på grunden

Erhverv ved Marinavejen

Her kan fx opføres restaurant, kontorfællesskab eller hotel. Rammerne er vide, så længe det er til erhverv.

Tidslinje

  • Opdateres løbende
  • Forventet politisk vedtaget lokalplan

  • Forventet udvikling af købers projekt samt indgåelse af betinget købsaftale

  • Frist for tilbudsafgivelse

    Erhverv ved Marinavejen
    Detail ved havnen

  • Udbud

  • Projektstart

Øvrige projekter

Klik på områderne og læs mere om de pågældende projekter

Detail ved havnen

Byggegrund med ekstraordinært god eksponering udbydes til detailhandel.

Strandkilen Nord

Strandkilen Nord er området bag Rådhuset, hvor der p.t. er parkeringsplads. Vi har inddelt området i 3 byggefelter for at en større investorkreds kan byde ind.